Het verhaal van Sir Chill

Image

Wereldreizigers

Bart Notenbaert en Jurgen Demeulemeester zijn 2 Belgische sigarenliefhebbers uit het West-Vlaamse Wevelgem. Ze reisden de wereld af, op zoek naar de beste tabak. Als BEST Creators – Belgian Exclusive and Special Taste – is hun missie duidelijk: tabaksaroma verenigen met andere wereldse smaken in unieke dranken met ingrediënten van ieder continent.

Proeven, combineren, proberen en verenigen. 
Sir Chill is gin to its perfection.

Image

Herkenbaar en toch uniek

Sir Chill-dranken vervelen nooit. Het extract van de tabaksplant wordt aangevuld met een vleugje vanille, mandarijn en amandelnoot. De combinatie van vruchten, kruiden, planten en noten creëert een complexe en unieke smaakexplosie met een duidelijke herkenbaarheid.

Aroma’s
Image
Image
Image

Waarom Sir Chill?

Originele aroma’s

De tabaksplant diende nog nooit als basis voor dranken. Met onze jarenlange kennis gingen we de uitdaging aan, met een heerlijk resultaat.

Handmade

Onze dranken zijn het resultaat van doorgedreven ontwikkeling en aandacht voor details. Elke fles wordt met de hand afgewerkt in ons atelier.

De wereld in een fles

Vanille uit Azië, noten uit Afrika, mandarijn uit Zuid-Amerika en de tabaksplant uit de Dominicaanse Republiek: de wereld komt samen in je glas.